Mijn account

Search
Close this search box.

Clear whey in isolaat vorm

Clear whey komt bij Face-Off Nutrition in de vorm van isolaat eiwit. Dit is een vorm die meer gefilterd is en hier door minder lactose, vetten en suikers bevat. En dit is een voordeel voor mensen die lactose minder goed kunnen verteren. Als dit namelijk gebeurt en de lactose komt onveranderd in de dikke darm terecht kan het veel vocht gaan aantrekken waardoor je dunne ontlasting kunt krijgen.

Hoe wordt clear whey gemaakt? En waar helpt het mee?

Wei eiwitten worden gefilterd om vetten, lactose en andere onzuiverheden te verwijderen, resulterend in een heldere vloeistof. Clear whey is dus letterlijk een gezuiverde vorm van een eiwitsupplement. Het supplement helpt om je spieren te herstellen. Eiwitten zijn namelijk de bouwstenen van ons lichaam. De beschadigingen die je spieren hebben opgelopen wordt gerepareerd door de eiwitten uit dit supplement. Eiwit zorgt ook voor een beter verzadigd gevoel, wat ook weer kan helpen tegen een hongergevoel wanneer je wilt afvallen.

Hoog gehalte eiwit, met weinig calorieën

Een gezuiverde vorm van eiwit, dat is precies de reden waarom dit eiwit supplement zo’n hoog eiwitgehalte heeft vergeleken met de calorieën per serving. In dit supplement zit in wat erin moet zitten, eiwit. Voor de rest bestaat het maar uit 0,03 gram vet, 0,03 gram koolhydraten en 0,04 en maar liefst 21 gram eiwit!  Hierdoor kom je dan ook maar uit om 87 calorieën per shake. Perfect voor in de zomer en na je training!

Conclusie

Clear whey is een vorm van eiwit die nog niet zo megalang op de markt is. Het is een gezuiverde vorm van wei-eiwit waardoor het minder vetten en lactose hebben. Voor mensen met een lactose-intolerantie kan het hierdoor beter te verdragen zijn. Een serving bevat 87 calorieën, en wel 21 gram eiwit. Dit supplement is perfect voor in de zomer en na je training. De eiwitten helpen je spieren te herstellen en ze zorgen voor een verzadigd gevoel. Koop hem hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *